25.01.2024 kl. 19
Hege Kristin Kjærvoll og Roy André Skulstad

Hege Kristin Kjærvoll og Roy-André Skulstad er en duo som har spilt sammen i små og store anledninger. De høster lovord i enhver sammenheng, og tilpasser repertoaret til hvert lokale og dets unike publikum. Vi har hatt gleden av å ha dem hos oss en gang tidligere, men nå kommer de igjen.

Blant det som virkelig går til hjertene på publikum er deres tolkninger og sanger som Eva Cassidy framførte. Høsten 2021 fikk de sågar Dan Cassidy, Evas bror med seg på tre konserter.

Hege Kristin sin stemmeprakt er en fryd for øret, og hun trollbinder publikum som klassisk sangerinne såvel som rocker i sitt eget band Infinitum. Du har garantert hørt henne i en kirke et sted, på en konsertscene eller muligens syngende mellom reolene i butikken? Hun er kjent for sin formidling og enorme spenn i sjangre. Denne dama synger det meste med en enkelhet som overgår de fleste.

Roy-André spiller ikke bare på gitaren, han musiserer. Fra tidlig morgen til sene kveld er gitaren og musikken i fokus. Og han elsker det! Noe som har satt spor rundt om i miljøet ettersom han nå drar land og strand rundt på oppdrag for fornøyde kunder og en større og større publikumsskare. Og hvis du husker det lokale Straight Ahead (Dire Straits Tribute bandet), så var det altså Roy-André som stod på scenen som frontfiguren Mark Knopfler med både stemme og gitar.

Kveldens program byr på litt forskjellig, både fra Eva Cassidy sin verden, men også fra andre sjangre og andre epoker.

KJØP BILLETT

04.04.2024 kl. 19
Elle Melle - Solokonsert


elle melle består av Odd Erik Ognedal, Svein Hyttebakk og Jon Konrad Strøm. Bandet ga ut sitt debutalbum i 1996, mottok Prøysen-prisen i 2000 og ble nominert til Edvard-prisen i 2001. Bandet har godt over 6 millioner Spotify-streams, og i over 25 år har sanger fra deres 8 studioalbum strømmet ut av radioer over hele landet.
De fleste vil dra kjensel på låter som Frokost På Kafe, Ikkje Vekk Meg Når Du Går, På Denne Tiå Her I Fjor, Du Sko Vært Her Nå, Ser Du Då At Eg E Din, og ikke minst den umiddelbare klassikeren Himmelhøge Sti.

Denne gangen kommer trioens frontmann Odd Erik Ognedal alene, og han gleder seg til å spille for nye og gamle fans under intimkonserten på Hinna Residence!"

Foto: Robert Svensen

KJØP BILLETT