29.09.2022 kl. 19
Davidsen/Hope

Davidsen/Hope er en duo fra Stavanger, bestående av artist Inger Lise Hope og gitarist og vokalist Svein André Davidsen.
Paret har laget musikk sammen siden de traff hverandre i 2012, og gjort en rekke konserter, blant annet i konserthuset med Stavanger Symfoniorkester, Stavanger vise- og poesifestival, NRK Rogalands 84/85-serie samt utallige event-jobber.
Våren 2021 slapp de endelig debutalbumet «Sugar Is Fine» som inkluderer den radio-listede singelen «Take Me Higher».
Med Inger Lises klokkeklare stemme og fantastiske formidlingsevne og Svein Andrés rocka røst og magiske tekstunivers, er dette virkelig en power-duo!

Konserten er utsolgt.

01.12.2022 kl. 19
Kjell Inge Torgersen

KJELL INGE TORGERSEN er kjent for sin særegne stemme og har over tid bygd opp en rikholdig katalog innen pop- og visesjangeren med gode, norske tekster. Mest kjent er kanskje hans gjendiktinger, deriblant av Sting til nynorsk, men selv har han også hatt mange egenskrevne sanger ABC-listet på radio, deriblant «Eg fant ein ring», «Samme sol» og «Stjernenatt». En gang i tiden vant han tilmed storsatsingen «Stjerner i Sikte» på TV2 og kom på 3. plass i Amsterdam. Hos oss får du Kjell Inge i en intim forestilling, ene og alene, med gode tekster, god musikk, gode historier – og hygge på høyt nivå. Les mer på: www.kjellingetorgersen.no
Konserten er utsolgt.